Uw plexiglas bescherming > Nu in handzaam formaat.

Zorg

Help ik kan geen mondkapje dragen!

Vele mensen hebben problemen met het dragen van een mondkapje, niet uit principe maar uit medisch oogpunt. Zij voelen zich nog meer beperkt en angstig. Mondkapjes en spatkap zijn benauwend, zeker voor mensen met problemen aan longen, hart, oren, huid of psychische aard. Zelfs voor brildragers is dit vaak geen optie. Het Go-Fit schermpje is het alternatief, beschermd aan twee kanten, en voorkomt ook besmetting via de ogen!


Het schermpje wordt bij directe communicatie voor de neus en mond gehouden, hierdoor zijn de lippen duidelijk te zien en kunnen doven en slechthorenden beter begrijpen wat er wordt gezegd. 

Alles in eigen hand

Patiënten in ziekenhuis worden regelmatig behandeld en bezocht door zorgpersoneel. Dit gaat vaak onregelmatig, kwetsbare mensen vinden het fijn om zichzelf te beschermen en het Go-Fit schermpje voor het gezicht te houden. Dit geeft zorgmedewerkers alle ruimte om zonder besmettingsgevaar hun werk te kunnen doen. Zo helpt iedereen elkaar.


Andere voordelen:

  • Makkelijk en Veilig
  • Gezicht volledig te zien 
  • Snel schoon te maken
  • Duurzaam
  • Vriendelijk 

Als zorgmedewerker kom je bij ouderen en gaat daar aan het werk. Tussendoor is er tijd voor een gesprekje, fijn dat je met het Go-Fit schermpje de ouderen op een vriendelijke manier kunt aanspreken. Dat je veilig en glashelder elkaar kunt zien, horen en spreken.


Bestel nu